Verzenden & retourneren

De klant mag tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zich beroepen op het herroepingsrecht, d.m.v. een retourformulier.

De zending dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst retour te zijn gestuurd naar Lingerique. De kosten van het eventueel retour zenden zijn voor de klant.

Reclamaties en garanties zullen naar redelijkheid en in overleg met de klant zo goed mogelijk worden opgelost.

Uitsluitingen op garantie zijn;

- Gedragen en gebruikte producten

- Op het product zijn vlekken geconstateerd

- Gewassen producten

- Producten waarvan kaartjes en etiketten zijn verwijderd

- Producten die beschadigd zijn door klant zelf

- Klant heeft getracht om het product zelf te herstellen

- Gebruiksaanwijzing en/of instructies zijn niet juist opgevolgd

Een klant mag het product slechts uitpakken of gebruiken om te beoordelen of de klant het wilt behouden zoals dat ook in een fysieke winkel tot de mogelijkheden behoort. 

Indien uitsluitingen zoals hierboven benoemd niet geconstateerd zijn, zal Lingerique zorgdragen voor een snelle en correcte retourbetaling.

Retourneren van een product het liefst per post, indien deze retour in de winkel wordt aangeboden wordt er geen contant geld uitgekeerd. Het retourbedrag wordt dan overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer of er wordt een tegoedbon uitgeschreven.

Retourpost dient door klant voldoende te zijn gefrankeerd. Indien dit niet het geval is, behoudt Lingerique zich het recht om de te weinig gefrankeerde kosten in mindering te brengen op de creditnota.

Voor een uitgebreide uitleg over onze reclamaties en retourzending verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief

© Copyright 2024 Lingerique | RH-Webdesign